Bezlepkové protein cestoviny
Bezlepkové cestoviny ako penne, fusilli, macheroni či gomiti s vysokým obsahom bielkovín, kde sme tradičnú múku nahradili sezamovou a ľanovou, ale aj exotickou múkou zo zelených banánov.
Sezamové cestoviny veľmi dobre fungujú ako typické talianske jedlá s pestom. Ich základ je vyrobený z kvalitnej sezamovej múky, tapiokového škrobu a celého vaječného prášku. Sú...
Cestoviny z tmavého ľanu sa vyznačujú výraznou chuťou a vôňou. Veľmi dobre fungujú ako typické jedlá pokrmy s pestom či syrom.Základ cestovín z tmavého ľanu je v kvalitnej múke,...
Sezamové cestoviny veľmi dobre fungujú ako typické talianske jedlá s pestom. Ich základ je vyrobený z kvalitnej sezamovej múky, tapiokového škrobu a celého vaječného prášku. Sú...
Bezlepkové cestoviny zo zelených banánov sa vyznačujú neutrálnosťou, jemnou chuťou a vôňou. Sú hrubšie. Ich základ je vyrobený z kvalitnej múky, tapiokového škrobu a celého...
Sezamové cestoviny veľmi dobre fungujú ako typické talianske jedlá s pestom. Ich základ je vyrobený z kvalitnej sezamovej múky, tapiokového škrobu a celého vaječného prášku. Sú...